Σώβρακο το κίνημα.

2013-01-24 19:29




Το εσώρουχο είναι η εσωστρέφεια της ενδυμασίας.Η εμμονή του αφανούς επιφανούς ιστολόγου, εμού του ιδίου δηλαδή,το 1989 σε κάποιους άθλιους φοιτητικούς τοίχους είχα γράψει το πόνημα «Πότε θα τους γαμήσουμε;», ένα κάλεσμα για ανύψωση των προλεταριακών φαλλών, αντί για σφυριά, δρεπάνια, μπουκάλια και στουπιά, στο δρόμο για την λαϊκή κυριαρχία.
Έκτοτε και σχεδόν διάσημος (χαχα) , κι αφού κατηγορήθηκα (αδίκως) για σεξιστικές αποκλίσεις, έβαλα λίγο νερό στο κρασί μου, κάμποσα κιλά στο κορμί μου και ένα εσώρουχο επιτέλους στη (θεαματική) θεματική μου.
Η ψυχολογία του εσωρούχου αντικατοπτρίζεται και στις λαϊκές συναθροίσεις, στις διαδηλώσεις, στο κίνημα, το οποίο εσχάτως, μετά τις τόσες ήττες, κυκλοφορεί άνευ σωβράκων, γυμνό, ντροπιασμένο, μαραμένο. Η ήττα εν πολλοίς, για να μη σου πω εξολοκλήρου, οφείλεται στη λανθασμένη επιλογή σωβράκου: στο μπόξερ, αυτό το φαρδουλό, ατσουμπαλιάρικο, ακαλαίσθητο, χαλαρό ένδυμα, που σε κάθε κίνηση του διαδηλωτή στριμώχνεται ανάμεσα στα κωλομέρια, κάνει δίπλες στους γοφούς και περίεργα εξογκώματα στο παντελόνι (μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι) και ακόμη χειρότερα, συχνά, ατυχώς, αφήνει τους όρχεις του κινήματος ακάλυπτους στον παγερό αέρα, στις κλωτσιές της εξουσίας, στα χτυπήματα της μοίρας.
Υπάρχει ωστόσο ελπίς διά το κίνημα. Καλά νέα έρχονται από το εξωτερικό! Πέφτουν οι πωλήσεις των χαλαρών σωβράκων. Τέλος στα φαρδουλά τα μπόξερ. Τώρα που σφίγγουνε οι κώλοι, ήρθε ο καιρός για τσίγκινα βρακάκια. Πάνοπλοι θα βγούμε στους δρόμους της εξέγερσης.