ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΓΕΛΗΔΟΝ

2012-12-07 14:06

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την εποχή τής τρομολαγνείας με τις γρίπες των χοίρων και των πουλερικών. Πρόκειται για υποθέσεις, που ξέφτισαν, δεν πουλάνε άλλο. Τώρα, οι μάζες ασχολούνται με τη στημένη οικονομική κρίση, που οι ίδιοι οι δημιουργοί των γριπών, έφτιαξαν.


                                                           



Τότε, λοιπόν, αρκετοί επίσημοι κύκλοι τής Ε.Ε. βγήκαν στο τέλος και είπαν,  πως όλη η επιχείρηση Η1Ν1 ήταν ένα φιάσκο, μια στημένη επιδημία, που πιθανόν δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους εμβολιασμούς!

Εδώ στο Ελλάντα, αρκετές χιλιάδες κορόιδα έτρεξαν κι εμβολιάστηκαν γρήγορα - γρήγορα, για να μη χάσουν. Τελικά, όσοι εμβολιάστηκαν έμειναν ουσιαστικά εκτεθειμένοι, αφού η ίδια η κυβέρνηση τούς άδειασε κανονικά. Το τότε υπουργείο αρρώστειας (αν και κακώς αναφέρεται ως υγείας) τής χώρας μας αγόρασε  γύρω στα 10 εκατομμύρια εμβόλια σε πρώτη φάση και παρήγγειλε άλλα δέκα, που δεν ξέρουμε καν αν παραλήφθησαν.

Εξηγήσεις δεν δόθηκαν ποτέ, άλλωστε, κανείς από τις μάζες δεν ρώτησε γιατί προμηθεύτηκε αυτό το άμοιρο κράτος τόσα πολλά εμβόλια, εμβόλια που πλήρωσαν οι φορολογούμενοι. Τί γίνανε όλα αυτά; Ποια ήταν η μίζα τού υπουργού και των συνακολούθων του; Και άλλα πολλά έμειναν αναπάντητα.


                                                     


* (Από πολυσέλιδες προπαγανδιστικές για το εποχικό εμβόλιο τής γρίπης οδηγίες τού Υπουργείου Υγείας προς όλες τις υπηρεσίες τού κράτους: «Κατά την περσινή περίοδο, το επιδημικό κύμα ξεκίνησε την εβδομάδα από 15 έως 22-1-12. Η δραστηριότητα τής γρίπης κορυφώθηκε στις 27-1-12 έως 4-3-12. Κάθε επιδημική έξαρση τής γρίπης εισβάλει ταχύτατα με αποτέλεσμα να είναι δύσκολος ο προσδιορισμός τού χρόνου, αλλά και τού τόπου εκδήλωσής της, ενώ συχνά προκαλεί την αποδιοργάνωση τής επαγγελματικής και τής κοινωνικής ζωής, την υπέρμετρη αύξηση τής κατανάλωσης φαρμάκων και όχι σπάνια, την αύξηση τής θνητότητας. Ο αποτελεσματικότερος τρόπος πρόληψης είναι ο εμβολιασμός με το αντιγριπικό εμβόλιο...»

Στην πραγματικότητα όμως, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!
)


Και ερχόμαστε στο σήμερα, που οι μάζες τρομοκρατούνται, αλλά και υποφέρουν από τη στημένη οικονομική κρίση. Από το Σεπτέμβριο ξεκίνησαν οι παρασκευές των νέων εμβολίων για την εποχική γρίπη. Κατά τον Οκτώβριο, παραλήφθηκαν τα πρώτα φετινά εμβόλια στα φαρμακεία, που δήθεν θα προστατέψουν τις μάζες από τη χειμωνιάτικη γρίπη.

Κάθε χρόνο, επειδή ο ιός της γρίπης μεταλλάσσεται σε διαφορετικούς
υπο-ορότυπους, τα εποχικά εμβόλια, που κυκλοφορούν, περιέχουν στελέχη τού ιού τής περασμένης χρονιάς. Ακόμα δηλαδή κι αν υποθέσουμε, ότι το εποχικό εμβόλιο είναι ακίνδυνο και μάς προστατεύει από τους ιούς, στην πραγματικότητα δεν μας προστατεύει από κανένα ιό, γιατί οι ιοί έχουν ήδη μεταλλαχθεί.


                                                     
* (
Αν και ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του σε θέματα υγείας, οι ιατρικές κοινότητες τής χώρας μας, αλλά και των άλλων χωρών έχουν καταφέρει να καταπατούν κάθε ηθικό νόμο και κάθε Σύνταγμα και να εμβολιάζουν τα παιδιά με το έτσι θέλω.

Στο παραπάνω  έγγραφο φαίνεται, ότι ο εκβιασμός στη χώρα των ρωμιών αρχίζει από τη βρεφική ηλικία.)



Το επιπλέον όμως παράξενο με αυτά τα νέα εμβόλια είναι, ότι έχουν στη σύνθεσή τους και τον ιό Η1Ν1! Ναι, καλά το έχετε ακούσει, τα ΜΜΕ το έχουν αναφέρει επανειλλημένως και μάλιστα ως προτέρημα αυτού τού νέου εποχικού εμβολίου. Φυσικά, κανείς δεν έχει δώσει καμμία σημασία, αφού όλοι ζουν υπνωτισμένοι. Άλλωστε, οι μάζες έχουν κουρδιστεί να μήν σκέπτονται, αλλά να εκτελούν εντολές.

Κι ενώ το εμβόλιο Η1Ν1 χαρακτηρίστηκε ως επικίνδυνο, οι φαρμακοβιο- μηχανίες αποφάσισαν να μήν πετάξουν την πραμάτεια τους, αλλά να ενσωματώσουν τον ιό Η1Ν1 μέσα στο εποχικό εμβόλιο τής γρίπης! Το πιο παράξενο όμως, στην υπόθεση αυτή είναι, ότι κανένας δεν διαμαρτύρεται ούτε καν το συζητάει. Άλλωστε, το ποίμνιο έχει νέα καθήκοντα να επεξεργαστεί και να εκτελέσει, αυτά τής νέας στημένης οικονομικής κρίσης.

Προχθές, σε γνωστή σατιρική εκπομπή τού ΑΝΤ1, αργά το βράδυ, οι συμπαθείς κατά τ΄άλλα παρουσιαστές της, σατίριζαν και κορόιδευαν κάποια εκκεντρική φιγούρα τής τηλεόρασης, που είπε, ότι «τα εμβόλια περιέχουν αλουμίνιο», ότι βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας «δημιουργώντας άνοια και άλλα προβλήματα τού Κ.Ν.Σ.» (Κεντρικού Νευρικού Συστήματος) κ.ά.. Τελικά, το μαντρί έχει θέσεις για όλους, ακόμα και γι΄αυτούς, που αυτοαποκαλούνται ξύπνιοι και υποστηρίζουν, ότι βγήκαν από αυτό.



youtu.be/zpHYR31kUNQ

* (Η παραπάνω  εκπομπή προβάλει κάθε χρόνο το Zeitgeist θέλοντας να δείξει, ότι δεν είναι πρόβατα και διαφέρουν από τις μάζες.
Όμως, στην πραγματικότητα είναι κι αυτοί πρόβατα...
)




Κι ενώ σ΄αυτή τη χώρα όλα βαίνουν κακώς, έρχονται τα Χριστούγεννα των ψεμάτων,τού άη Βασίλη (που ‘ναι ο άγιος τής Coca-Cola) κ.ά..
Μέσα στην καταιγίδα αυτή των ψεμάτων έρχονται και οι φιλανθρωπικές κινήσεις τής Εκκλησίας, τού Ιατρικού Συλλόγου και των άλλων εξουσιαστών. Έτσι, μέσα σ΄αυτά τα πλαίσια τού γλυκαναλάτου εορταστικού κλίματος, ο Ιατρικός Σύλλογος με τη συμπαράσταση τής Εκκλησίας τής Ρωμιοσύνης μέσω τού «Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής», φορέα, που δημιούργησαν από κοινού οι δυό τους, βάλθηκαν να εμβολιάσουν δωρεάν όλα τα παιδιά τής χώρας, που λόγω τής κρίσης δεν έχουν χρήματα να ξοδέψουν για τους εμβολιασμούς.


                                                             

* Eμβόλια με τις ευλογίες του θεού.Την έναρξη 10.000 εμβολιασμών
ευλόγησε ο αρχιεπίσκοπος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο τού Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο ένας ευλογεί κι ο άλλος εμβoλιάζει...




Ξεκινώντας παράλληλα με το «Όλοι μαζί μπορούμε», μοιράζουν και δωρεάν φάρμακα ταυτοχρόνως.Όλα αυτά δήθεν για το καλό τού ποίμνιου, που έτρεξε να εμβολιαστεί και να χαπακωθεί δωρεάν.


             



Τελικά, όλοι σχεδόν σ΄αυτή τη χώρα κοιμούνται μέρα και νύχτα, χειμώνα καλοκαίρι. Τί μπορεί να πει κάποιος για την αφασία και τη βλακεία - ιδιωτεία τού ρωμιού. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο, που σ΄αυτή τη χώρα, οι πολίτες της χαρακτηρίζονται ως ιδιώτες. Όνομα και πράγμα...